שוט אחד של מיץ עשב חיטה וקיבלתם יותר מ-100 מינרליים ויותר מ-1000 גרמים של ירקות ירוקים בריאים במיוחד. את כל הטוב הזה אפשר לקחת הביתה, להכין מיץ עשב חיטה טרי שאנחנו הכנו במסחטת עשב חיטה מקצועית. זה יותר טעים, יותר בריא, יותר רענן, יותר טרי והרבה יותר טוב.

למה כדאי גם לכם להכניס לתפריט מיץ עשב חיטה? הנה 9 סיבות טובות.

נשפר את המערכת החיסונית שלנו. מיץ עשב חיטה משפר את התפקוד של המערכת החיסונית. כאשר המערכת החיסונית שלנו חזקה יש לנו סיכוי טוב יותר להתמודד עם לחץ, חרדות, מחלות וכאבים.

נקבל שפע של ויטמינים, ביניהם: ויטמין C וגם ויטמין A.

נהנה משלל מינרלים לרבות: סידן, ברזל, מגנזיום, אבץ, סלניום ואשלגן.

נקבל כמות גדולה של כלורופיל. לכלורופיל מבנה כימי הדומה להמוגלובין: חלבון שמשנע חמצן בדם. בשל כך חולי סרטן רבים מתחילים לשתות מיץ עשב חיטה.

נקבל מינון גבוה מאוד של נוגדי חמצון (אנטי-אוקסידנטים), גבוה מזה שנקבל מירקות. ולנוגדי חמצון הרי יש יכולת להילחם ברדיקלים החופשיים.

נספוג חומצות אמינו חיוניות. חומצות אלו למעשה בונות חלבונים.

נוכל להרזות ביתר קלות. בכוחו של מיץ עשב חיטה לסייע לנו לרדת במשקל או לשמור על הגזרה. הוא מספק הרבה מהרכיבים התזונתיים החיוניים לנו, תורם לתחושת שובע וכל זאת מבלי להוסיף לנו קלוריות עודפות.

נשפר את הבריאות הנפשית שלנו. מחקרים מראים כי מיץ עשב חיטה מנקה מוח מעורפל, מסייע להילחם בדיכאון, חרדות ומצב רוח רע. בנוסף, מיץ זה ישפר את הפוקוס שלנו ואת היכולת שלנו להתרכז.

ננקה את הגוף ונטהר אותו. מיץ עשב חיטה הוא מעין חוקן טבעי. ביכולתו לנקות את הגוף שלנו מרעלנים, חיידקים ובקטריות שנמצאים אצלנו בגוף ומזיקים לו.

מיץ עשב חיטה למתחילים

מיץ עשב חיטה יכול להעשיר אתכם – הוא תורם הן לגוף והן לנפש, וזה בדוק. אם אתם רוצים להתחיל להכניס לתפריט שלכם מיץ עשב חיטה אז כדאי לעשות זאת בהדרגה ובצורה נכונה. ראשית, יש לרכוש עשב חיטה. אפשר לעשות כן בחנויות הטבע הפזורות בארץ או בחנויות הטבע המקוונות. שנית, יש להחזיק מסחטת עשב חיטה, כדי שנוכל לסחוט לעצמנו את המיץ ולהנות ממנו כשהוא טרי ורענן.

לבסוף, כדאי להתחיל עם מנה שוט אחד במשך 5 ימים. לראות כיצד המיץ משפיע על האנרגיה שלכם ועל הגוף. רק אחרי צריכה של 5 ימים ברציפות אפשר להבחין בשינוי החיובי שהמיץ מחולל. אם הכול בסדר, אפשר להמשיך עם המיץ בקביעות ולעלות בהדרגה ל-2 שוטים עד 4 שוטים - ביום.

שימו לב, יש היום עשב חיטה המגיע בצורת גלולות, באבקה או בבקבוקים מוכנים. אלו פחות מומלצים מאחר והם לא טריים וחלק מהם עברו עיבוד מסחרי ואיבדו חלק מהרכיבים הטבעיים החשובים. הדרך הטובה ביותר לצרוך מיץ עשב חיטה היא, אפוא, כאשר אנחנו מכינים אותו בעצמנו כשהוא טרי ועשיר בכל הרכיבים התזונתיים שהוא מכיל מטבעו.

העיקר הבריאות!