תהליך הבחירה של אבקת החלבון הינו עניין חשוב ומהותי עבור רבים מאיתנו. כשאנו צורכים אבקת חלבון אנו רוצים להיות בטוחים שאנחנו צורכים אבקת חלבון איכותית, אבקת חלבון המיוצרת בתהליך ייצור שעובר בקרה ולא פחות חשוב שהרכיבים בה הנם רכיבים איכותיים. הרי בדרך כלל, מי שצורך אבקת חלבון על בסיס קבוע, עושה זאת אחרי אימון. מי שמתאמן, בדרך כלל משלב את האימונים שלו עם תזונה נכונה, בריאה ומאוזנת ולכן הוא ממש לא רוצה לצרוך אבקת חלבון שמכילה חומרים משמרים, צבעי מאכל, סוכרים ושאר רכיבים שממש לא מטיבים עם הגוף.
איך תדעו שאבקת החלבון שלכם איכותית?
- לפי המרכיבים - בדקו אילו רכיבים יש באבקת החלבון שאתם מתעניינים בה. בחרו אבקת חלבון שאין בה סוכרים, צבעי מאכל, שומני טראנס למיניהם וחומרים משמרים.
- לפי החלבונים - עדיף לבחור אבקת חלבון עם ריכוז חלבון מי גבינה גבוה, שכן מראש הסיבה שאנו צורכים אבקת חלבון היא בשל העובדה שאנו רוצים להגדיל את כמות החלבון שאנו צורכים ביום. סוג החלבון חשוב גם הוא כאשר החלבון הטוב ביותר הן מבחינת האיכות והן מבחינת רמת הספיגה שלו בגוף (מהירה ויעילה) הוא חלבון מי גבינה טהור איזולט אשר עובד תהליכי בידוד ולכן נספג בגוף ממש טוב וכך מבטיח תמיכה בתהליכי בנייה ושיקום.
- לפי התקן - בחרו באבקת חלבון שעוברת תהליכי בקרה לאורך כל תהליך הייצור ומחזיקה בתקני איכות. אחת הדרכים לוודא שאתם בוחרים אבקת חלבון איכותית היא לפי החברה שאחראית לתהליך הייצור. בחרו בחברה מוכרת שיש לה קהל יעד רחב.
- לפי המרקם והטעם - אחת הסיבות שאנו צורכים אבקת חלבון היא בשל הרצון לגוון קצת את צריכת החלבונים שלנו ולהנות מטעם ייחודי ועשיר. לכן, חשוב לבחור גם אבקת חלבון שתהיה לכם טעימה.
מחפשים גם אבקת חלבון שהיא כשרה ומומלצת - אבקת חלבון אלפא!
אמנם לא כולנו מקפידים על כשרות, אבל מוצרים שנחשבים לכשרים, לרוב עוברים תהליכי בקרה קפדניים ולכן בין אם אתם מחפשים אבקת חלבון כשרה מטעמי כשרות ובין אם מטעמי איכות, החלבון שלכם הוא אבקת אלפא חלב ישראל.
לא רק שאלפא עונה לכל הקריטריונים שתיארנו לעיל - אין בה חומרים משמרים, אין בה צבעי מאכל, אין בה סוכרים והיא מיוצרת על בסיס חלבון מי גבינה טהור ואיכותי, אלפא חלב ישראל מיוצרת בתהליך ייצור קפדני ויש בה אך ורק רכיבים איכותיים המטיבים עם התהליכים הפיזיולוגיים שהגוף עובר בזמן ואחרי האימון. אבקת החלבון אלפא חלב ישראל עשירה בויטמינים, יש לה טעם מעולה ומרקם חלק, היא מספקת לגוף 26 גרם חלבון טהור במנת הגשה לצד חומצות אמינו חיוניות התומכות בתהליך ההתאוששות ובתהליך בניית החלבונים בשרירים.