כספורטאים ומפתחי גוף, כאלה שמשקיעים לא מעט זמן בהוצאת אנרגיה, שהייה בחדר הכושר, הקפדה על תכנית אימונים וכמובן תזונה נכונה ומאוזנת, רבים מאיתנו צורכים על בסיס קבוע אבקת חלבון. איך בוחרים אבקת חלבון מומלצת, מהם הקריטריונים עליהם כדאי לשים דגש בבחירה? על כך בפוסט הבא!

 

  1. תהליך ייצור, תקנים - בהיותנו בוחרים אבקת חלבון מומלצת, לא תמיד אנו שמים לב לאחד הקריטריונים הכי חשובים למעשה וזה תהליך הייצור שאבקת החלבון עוברת. חשוב מאוד לבחור בחברה אמינה המייצרת את אבקת החלבון במפעל המחזיק בתקנים ואישורים מתאימים. במידה ומדובר במותג ישראלי, יש לוודא שהמפעל והאבקה עצמה מאושרים על ידי משרד הבריאות ובמידה ומדובר באבקת חלבון תוצרת חו״ל, שהיא מאושרת על ידי מנהל התרופות האמריקאי או גוף בריאות אחר בעולם. מומלץ לבחור באבקת חלבון שיש לה תקן איכות המעיד על רכיבים טובים, תהליך ייצור מוקפד ואריזה נכונה.

  2. רכיבים תזונתיים - מומלץ להימנע מצריכה של אבקת חלבון המכילה חומרים משמרים, צבעי מאכל, כמות גדולה של סוכרים פשוטים ושאר רכיבים שבכלל לא מטיבים עם הגוף כמו שומני טראנס למשל. יש לבחור אבקת חלבון המכילה חלבונים איכותיים, פורמולה התומכת בתהליך בניית מסת השריר ותהליך ההתאוששות של הגוף.

  3. מקור רכישה - פרט לתהליך הייצור, חשוב גם לבצע את הרכישה ממקור אמין. חשוב לוודא כי אבקת החלבון מאוכסנת בתנאי ייצור נאותים, שכן מדובר ברכיבים רגישים מאוד לחום. אבקת החלבון חייבת להיות ארוזה כמו שצריך כלומר אטומה.


 אולי גם יעניין אתכם:

 

אבקת חלבון כשרה

גיינרים כשרים

אבקת חלבון סופר אפקט


אבקת חלבון מומלצת - אבקת חלבון אלפא חלב ישראל

 

אלפא חלב ישראל מיוצרת על ידי חברת נוטרי די המתמחה בפיתוח, ייצור ושיווק תוספי תזונה לספורטאים ומפתחי גוף. אלפא חלב ישראל הינה פורמולה ייחודית של כמה חלבונים: חלבון מי גבינה איזולט, חלבון מי גבינה מרוכז וחלבון אלבומין המבטיחים זרימה מעולה של חומצות אמינו לרקמת השרירים ומסייעים בבלימת תהליכים קטבוליים לאורך זמן.

 

אלפא חלב ישראל מחזיקה בתקני איכות ועוברת תהליך ייצור קפדני בתנאי סטריליזיציה גבוהים. משלב הייצור ועד שלב האריזה, אלפא חלב ישראל עוברת תהליך בקרה המבטיח מוצר ברמה גבוהה מאוד.