זוג מתחבק

כל מי שמגיע לחדר הכושר או בכלל מתחיל באיזשהו תהליך חיטוב של הגוף, ירידה או עלייה של משקל הגוף  נתקל במושגים רבים כמו למשל: אבקת חלבון, גיינר, מאזן קלורי שלילי או חיובי, מאזן חנקן חיובי, חלבון מי גבינה ועוד ועוד.. הפעם בחרנו להתמקד באבקת גיינר ולהסביר מה זה בעצם אומר, מה ההבדל בין אבקות הגיינר השונות, איך מזהים אבקת גיינר איכותית ועוד..

 

אז מה זה פורמולת גיינר או אבקת להעלאה במשקל?

פורמולת גיינר מיוצרת במטרה לספק לגוף את שלושת אבות המזון במקביל: כמות גבוהה של חלבון, כמות מאוזנת של פחמימות (מורכבות או פשוטות או שילוב של השתיים ומעט שומן). הרעיון הוא לאפשר לגוף לקבל ארוחה זמינה וגמישה בכל מקום שאנו נמצאים, בזמנים הסובבים את האימון תוך אספקת רכיבים תזונתיים איכותיים התומכים בתהליכים הפזיולוגיים המתרחשים בגוף בזמן ואחרי האימון כמו למשל תהליך בניית מסת שריר, תהליך התאוששות של הרקמות ועוד….

 

מה ההבדלים בין אבקות הגיינר השונות?

ההבדל העיקרי בין אבקות הגיינר השונות בא לידי ביטוי ברכיבים. רוב אבקות הגיינר מכילות כמות גבוהה של חלבון אך ההבדל הוא בסוג החלבון, בתהליך הספיגה שלו ברקמת השריר. בעוד יש אבקות גיינר המיוצרות מחלבון אחד בלבד, אחרות דווקא משלבות כמה סוגים  של חלבונים ולכל פורמולה יש את היתרונות שלה. הבדלים נוספים בין אבקות הגיינר הם כמות הפחמימות שבתוך הפורמולה לצד סוג הפחמימות, סוג חומצות האמינו המשולבות וכמובן תהליך הייצור של הפורומלה.

 

איך מזהים אבקת גיינר איכותית?

  • פורמולה המשלבת חלבון מי גבינה טהור נחשבת לאיכותית

  • גיינר המאושר לשיווק על ידי משרד הבריאות בישראל

  • גיינר המחזיק בתקני איכות בתהליך הייצור

  • יחס אופטימלי בין חלבון לפחמימה

  • עדיף לבחור פורמולה שלא מכילה חומרים משמרים או צבעי מאכל

 

אייזה גיינר - ביג מאס גיינר!

הביג מאס גיינר נחשב לאחת הפורמולות המתקדמות בישראל ומשלב בין חלבון מי גבינה אמריקאי טהור הנספג ברקמת השריר ביעילות ומונע תהליכי הרס ופירוק לרקמת השריר. פחמימות מורכבות למתן אנרגיה לאורך זמן, פחמימות פשוטות למתן אנרגיה זמינה לפני האימון, יחס חלבון פחמימה של 1:5 ורכיבים איכותיים בלבד הופכים את הביג מאס גיינר לאבקת הגיינר הנמכרת ביותר בישראל. הפורמולה מיוצרת בהתאמה מושלמת לצרכים הפיזיולוגיים של מפתחי גוף וספורטאים, מספקת לגוף כמות גבוהה של חלבון וכמות נמוכה של שומן במטרה לתמוך בתהליך בניית מסת שריר רזה מבלי לעלות את אחוזי השומן.